Kulinársky zážitok v Podturni

Pridané 9. 2. 2017

Do Podturne sa vskutku oplatí prísť za dobrým jedlom. Počas vybraných víkendov sa tradične kvalitná pizzeria premení na gurmánske nebo. Šéfkuchár Ján Dudáš veľmi úspešne kombinuje najnovšie trendy v gastronómií s tradičnými a často už aj zabudnutými receptami našich starých materí. Plesová sezóna je v plnom prúde a prednedávnom mohli chuťové bunky každého gurmána poriadne zaplesať nad skvostnými výtvormi v podobe- pomaly pečeného bravčového bôčika na tokajskom víne či veeeľmi dlho a dobre duseného hovädzieho krku so žemľovým knedlíkom a ďalších pochúťok. V plnej miere sa tu riadia zásadou využívania regionálnych ingrediencii a poctivej domácej prípravy. Už teraz sa zbiehajú slinky na ďalší kulinársky zážitok v Podturni v podaní tímu z reštaurácie Ma-mi Style.

Ps. Ak si kreatívny a šikovný kuchár a máš chuť sa naučiť nové trendy v gastronómii, zúčastňovať sa na rôznych seminároch a súťažiach, môžeš práve ty dostať šancu pracovať v mladom kolektíve po vedením skúseného šéfkuchára. Napíš na jandudas.jd91@gmail.com alebo zavolaj na 0948 240 630 a uvidíš, čo je v tebe.

16652565_10155843875064358_704221014_n