Akcia na kurzy v MS Excel

Pridané 9. 2. 2016

Hanbil som sa … skutočný príbeh

Získajte vysnívanú prácu, povýšenie, a naučte sa Microsoft Excel od A do Z len za 15 EUR. Bol som študent a ako mnohí študenti, chcel som popri škole pracovať a zarobiť nejaký peniaz, nech mám lepší život. Myslel som, že som dobrý. V škole dobré známky, seminárne práce napísané vo Worde, prezentácie v PowerPointe, kalkulácie urobené v Exceli. Jasné, že MS Office ovládam. Predsa každý to ovláda. Do životopisu napíšem počítačové zručnosti – Word, PowerPoint, Excel. Úroveň – pokročilý. Spokojný posielam životopis, o pár dní idem na pohovor. Pohovor prebieha v dobrej nálade, vyzerá, že práca bude moja. Až kým, bum: “na záver, môžete urobiť niekoľko cvičení v Exceli?” Hovorím: “áno, bez problémov.” Manažér: “tu máme dáta o predaji za posledný rok, prosím vložte kontingenčnú tabuľku.” Ja si pomyslím: “čo to je kontingenčná tabuľka? To som nikdy nepoužil! Pozriem sem, skúsim toto.” Manažér: “to je filter, nie kontingenčná tabuľka.” Hanbil som sa.

Skutočne som sa hanbil, že v životopise vôbec mám napísaný Excel, keď som si uvedomil ako málo o ňom viem.

Uvedomil som si, že Excel treba reálne ovládať a je potrebný v každej kancelárskej práci. Kúpil som online kurzy a za pár krátkych mesiacov ovládam Excel a mám dosť znalostí, aby som mohol poradiť druhým ak majú problém. Spolu s LiptovŽije Vám dnes chceme dať rovnakú možnosť. Naučiť sa Excel a byť expert. MS Excel Základ + Pokročilý je kurz, ktorý Vás Excelom prevedie od A do Z. Juraj Grešo Vás v tomto online kurze pomocou videa a cvičných Excel súborov s príkladmi naučí ako jednoducho a efektívne používať najrozšírenejší kancelársky program. Získajte sebavedomie a problémy riešte s ľahkosťou. Začnite kurzom MS Excel Základ + Pokročilý.

Lenka, ktorá Excel používa viac ako 10 rokov a absolvovala niekoľko školení, hodnotí kurz takto:

“Po prehratí prvých troch videí som bola taká nadšená, že som si musela pustiť i ďalšie a s veľkým očakávaním som počúvala, čo nové sa ešte dozviem. Super je to, že jednotlivé videá sú vysvetľované na konkrétnych príkladoch a určite každý si v nich nájde, čo by mohol využiť vo svojej práci, či už ste začiatočník alebo pokročilý.”

Celú recenziu od Lenky si môžete prečítať tu.

Ak pracujete s väčším množstvom dát, kontingenčné tabuľky Vašu prácu výrazne urýchlia a zjednodušia. V tom Vám pomôže kurz MS Excel Kontingenčné Tabuľky (PivotTables).

Toto sú normálne ceny za oba kurzy:

  • MS Excel Základ + Pokročilý – 59 EUR
  • MS Excel Kontingenčné Tabuľky (PivotTables) – 49 EUR

Dnes, v akcii, ktorú Vám prináša LiptovŽije, môžete mať tieto kurzy len za:

Za tieto ceny máte ku kurzom neobmedzený prístup. Žiadne ďalšie poplatky. Tieto kurzy sú vhodné pre každého, kto hľadá novú prácu, chce povýšenie alebo chce zvýšiť svoju produktivitu a efektivitu. Ak by ste chceli oba kurzy kúpiť sami, stálo by Vás to dokopy 108 EUR. Prostredníctvom tejto akcie by Vás kurzy vyšli len 35 EUR! Môžete si kúpiť len jeden alebo oba kurzy.

Kliknutím na linky nižšie sa dostanete k zľave.

P.S. Táto ponuka platí len do nedele 21.2.2016. Nezmeškajte možnosť zlepšiť svoje zručnosti v Exceli.

JG MSE ZP

JG MSE KT